Política de privadesa

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials per a AMP CHARTERS, i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l’Usuari en tot moment i de no demanar informació innecessària. A continuació, us proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les Dades Personals que demanem de vostè, explicant-li:

  • Qui és el responsable del tractament de les vostres dades.
  • Per a quines finalitats demanem les dades que us sol·licitem.
  • Quina és la legitimació per al tractament.
  • Durant quant de temps els conservem.
  • A quins destinataris es comuniquen les vostres dades.
  • Quins són els vostres drets.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT
ALBERT MUÑOZ PUY
48.030.0606-M
C/Escornalbou, 19
08009 Barcelona
info@ampcharters.com

Aquesta política de privadesa cobreix totes les dades recopilades i utilitzades per nosaltres a través de la nostra pàgina web https://ampcharters.com

1. Dades personals

Aquesta política de privadesa cobreix totes les dades personals recopilades i utilitzades per la web ampcharters.com.
Pel present, l’usuari (vostè) garanteix que les Dades Personals proporcionades són certes i exactes i es compromet a notificar-ne qualsevol canvi o modificació. Qualsevol pèrdua o dany causat a la Web, al Responsable del Tractament oa qualsevol tercer mitjançant la comunicació d’informació errònia, inexacta o incompleta als formularis de registre, serà responsabilitat exclusiva de l’usuari.
Podem demanar o rebre les vostres dades a través del nostre lloc web. En alguns casos, vostè ens facilita les seves Dades Personals directament (per exemple, quan es posa en contacte amb nosaltres), o en altres casos les recaptem nosaltres (per exemple, usant galetes per comprendre com utilitza el nostre lloc web).

2. Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

FORMULARI DE CONTACTE:

  • Finalitat: Facilitar-vos un mitjà perquè pugueu posar-vos en contacte amb nosaltres i contestar les vostres sol·licituds d’informació, així com enviar-vos comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics, si marqueu la casella d’acceptació.
  • Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte i marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.
  • Conservació: Un cop resulta la vostra sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no heu generat un nou tractament, i en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciteu la baixa dels mateixos.

ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS:

  • Finalitat: Contestar les vostres sol·licituds d’informació, atendre les vostres peticions i respondre les vostres consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Currículum Vitae, les vostres dades personals i curriculars podran formar part de les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.
  • Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic o enviar-nos les vostres dades i CV per participar en els nostres processos de selecció.
  • Conservació: Un cop resulta contestada la vostra petició per correu electrònic, si no heu generat un nou tractament. En el cas de rebre el vostre CV, les vostres dades podran ser conservades durant un any màxim per a futurs processos de selecció.

3. Destinataris de les vostres dades

Les Dades Personals que demanem de vostè poden ser tractades per membres del personal d’ampcharters.com, sobre la base legal de l’interès legítim de la companyia, les seves dades personals podran ser comunicades a tercers que ens ajuden a la gestió de leads, proporcionar serveis de TI, com a proveïdors de plataforma, serveis d’allotjament, manteniment i suport a les nostres bases de dades, així com al nostre programari i aplicacions que poden contenir dades sobre vostè.
En qualsevol cas, ens assegurarem que tota comunicació de la vostra informació personal que realitzem nosaltres o aquells tercers amb què compartim la vostra informació personal, compleixin amb la legislació que ens sigui d’aplicació.

4. Drets en relació amb les vostres dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan aquest s’hagi atorgat per al tractament de les dades. En cap cas, la retirada daquest consentiment condiciona lexecució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

IGUALMENT, POT EXERCIR ELS DRETS SEGÜENTS:

  • Sol·licitar l’accés a les vostres dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
  • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per als quals van ser recollides.
  • Sol·licitar la limitació del tractament en determinades circumstàncies.
  • Sol·licitar l’oposició al tractament de les vostres dades per motius relacionats amb la vostra situació particular.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos a la normativa.

ALTRES DRETS RECONEGUTS A LES NORMES APLICABLES.
On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit als responsables a l’adreça postal o electrònica (indicades al punt 1), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.
En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les vostres dades, podeu presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

5. Seguretat de les vostres dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals, us informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la vostra alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

6. Actualització de les vostres dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació, en cas contrari, no responem de la seva veracitat.
No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

7. Contacte

Si teniu qualsevol dubte o preocupació sobre la manera com tractem i usem les vostres dades personals o voleu exercir qualsevol dels drets anteriorment descrits, poseu-vos en contacte amb info@ampcharters.com

8. Canvis en la política de privadesa

Aquesta Política de Privadesa pot ser modificada per adaptar-la als canvis que es produeixi a la nostra Web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través de aquesta pàgina web.